La Policia aconsegueix detenir els assaltants d’una botiga de Louis Vuitton després d’una perillosa persecució pels carrers de València

Captura del video colgado en Youtube por "Verde y Azul"

Tres individus que van robar a l’interior de la botiga de Louis Vuitton al centre de València la passada matinada, han pogut ser detingut després d’una perillosa persecució pels carrers de la capital llevantina, publica el rotatiu Las Provincias. Els lladres van utilitzar dos maces per trencar l’aparador de la cèntrica botiga. Els delinqüents van aconseguir escapar d’un primer setge que van establir unitats policials i van utilitzar un extintor per evitar la visió dels patrulles que els perseguien pels carrers, deserts a aquelles hores.

La persecució va acabar després que una de les patrulles envestís el cotxe dels lladres, aconseguint bloquejar la seva fugida.

Al vídeo, publicat a Youtube per «Verd i Blau» pot contemplar-se la perillositat de la persecució policial, que es va saldar amb un dels lladres ferit de bala.

Port de Tarragona