FLASH: Una dona resulta ferida després de caure amb el seu cotxe des del pont sobre el riu Francolí, a Tarragona

FOTO: DIARI MÉS

Una dona ha patit ferides que estan sent encara valorades, després que caigués amb el seu vehicle des del pont de Ramon i Cajal, proper al complex comercial Parc Central, a la llera del riu Francolí, a Tarragona. Bombers de la Generalitat han acudit al lloc per atendre l’emergència, que s’ha produït cap a les deu de la nit. Per motius que no han transcendit, la conductora ha perdut el control del vehicle, ha xocat contra la tanca protectora i s’ha precipitat a la zona verda que flanqueja el riu. La posició en què ha caigut el vehicle ha permès que no calgués lamentar lesions més greus a la víctima d’aquest singular esdeveniment de trànsit. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers i Guàrdia Urbana han socorregut a la dona.

Port de Tarragona