Atropellament mortal al Bages i nou ferits en un xoc entre un camió i una furgoneta a Mataró

Foto: @antiradarcatala

Un veí de Manresa de 39 anys ha mort atropellat en un accident de trànsit ocorregut a la C-16, al seu pas per la població de Sant Fruitós de Bages. El succés ha tingut de madrugda, a dos quarts de quatre, en circumstàncies que s’estan investigant. El succés ha tingut lloc al punt quilomètric 57 d’aquesta via, que ha quedat tallada durant dues hores, ja que a les 4.48 h. s’ha obert en sentit nord i un carril en sentit sud. A les set del matí s’ha tornat a la normal circulació a la zona. Efectius del SEM han atès un ferit, que ha traslladat a l’hospital de Manresa. L’emergència ha estat atesa, a més de pel Servei d’Emergències Mèdiques, per patrulles de Mossos d’Esquadra i Policia Local.

D’altra banda, dins dels successos ocorreguts a la carretera avui, cal destacar un altre accident a la C-32, dins el terme municipal de Mataró cap a les sis de la matinada, que s’ha saldat amb nou ferits, un d’ells greu , informa el SCT (Servei Català de Trànsit). L’avís s’ha rebut a les 6.18 h. quan per causes que es desconeixen una furgoneta ha bolcat al quilòmetre 102 després de topar contra un camió. Tots dos conductors han estat traslladats a centres sanitaris. Un dels ferits, el més greu, de 30 anys, ha estat ingressat a l’hospital Vall Hebron de Barcelona amb una lesió medul·lar, altres tres ferits van ser traslladats a l’hospital de Mataró, tres més a Can Ruti i altres dos a l’hospital Municipal de Badalona. Els ferits tenen edats que van des dels 25 anys als 49.

Port de Tarragona