Quatre ferits en un xoc entre tres vehicles a la carretera de Deltebre a Amposta

Imagen del momento en que efectivos de Bombers excarcelan a los heridos. / Foto: Bombers de la Generalitat

Quatre persones han patit ferides de diversa consideració en un xoc frontal entre dos cotxes i una furgoneta a la carretera TV-3454, que uneix Deltebre i Amposta, a la comarca del Baix Ebre. El succés s’ha registrat a dos quarts de la tarda i els bombers de la Generalitat s’han desplaçat quatre dotacions que han treballat per excarcerar dos dels ferits, que han quedat atrapats entre la ferralla en què s’han convertit els vehicles. Tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat els ferits, mentre que Mossos d’Esquadra i Policia Local de Deltebre regulaven el trànsit de la carretera, que ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa.

Port de Tarragona