Un veí d’Amposta mor en un estrany atropellament a l’autopista AP-7, aquesta matinada a l’Aldea

Archivo / Arxiu

Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un veí d’Amposta aquesta nit a l’autopista AP-7, el cadàver ha estat trobat per conductors que han avisat els serveis d’emergència sobre les cinc de la matinada. La víctima és un home de 41 anys de nacionalitat romanesa. Pel que sembla, ha estat atropellat i encara es desconeix de moment les causes que envolten aquest presumpte accident, tasques que realitza en aquests moments la policia catalana, que sí que sap que es tracta d’una persona d’origen estranger. El cos s’ha trobat al punt quilomètric 317,2 en sentit a Castelló.

Tot i la presència de sanitaris del SEM al lloc, tan sols s’ha pogut confirmar la mort. S’ha tallat un dels carrils de l’AP-7 en sentit sud, que ha estat obert cap a les deu del matí. Mossos de Trànsit s’han encarregat de regular la circulació en el lloc.

Port de Tarragona