Un mort i diversos ferits en un xoc entre un taxi i un cotxe en què viatjaven set joves, a la M-30 de Madrid

Foto: Emergencias Madrid

Un dels set joves que viatjava a l’interior d’un cotxe per la M-30 madrilenya aquesta matinada ha mort quan el vehicle ha xocat contra un taxi, que portava a una passatgera. El succés ha passat a la calçada interior, a l’altura del carrer Méndez Álvaro, informa Emergències de Madrid. Es tracta d’un abast entre els dos vehicles, que ha provocat també ferides de gravetat el conductor del vehicle de servei públic, que ha patit un traumatisme cranioencefàlic sever i ha hagut de ser intubat. Tant el taxista com la passatgera han hagut de ser excarcerats pels Bombers.

Aquest tram de la M-30 ha quedat tallat mentre actuaven els serveis d’emergència, Bombers, Policia Municipal, SAMUR.

Port de Tarragona