Dos morts més a Barcelona i Sant Salvador de Guardiola agreugen l’estadística negra a les carreteres de Catalunya durant 2018

Imatge de Canal Taronja, on es veu com van quedar els cotxes que van xocar a Sant Salvador de Guardiola.

Dues víctimes mortals a les últimes hores agreugen la negra estadística de 2018 als carrers i carreteres de Catalunya, que aquest any s’ha incrementat en un percentatge important. El primer dels successos es va registrar minuts abans de les onze de la nit a la Ronda de Dalt de Barcelona, ​​la B-20, quan el conductor d’una motocicleta ha caigut del vehicle a la sortida 9, cap a Sarrià-Sant Gervasi. La víctima tenia 53 anys. La UIPA, Unitat de Recerca i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona es va fer càrrec de la investigació de l’accident.

El segon dels morts es va produir a dotze hores després, a les 22.41 hores, a la C37z, al seu pas pel terme municipal de Sant Salvador de Guardiola, al Bages, quan per causes que s’estan investigant, dos cotxes han xocat frontalment. Com a conseqüència de la col·lisió ha mort J.N.S., de 74 anys i veí de Sant Salvador de Guardiola. La conductora de l’altre vehicle ha patit ferides greus i ha estat traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues del SEM, a més de l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra van atendre l’emergència. La carretera va quedar tallada en els dos sentits durant més de cinc hores.

Port de Tarragona