Localitzat a l’AP-7, a Vandellòs, un radical d’origen holandès que cridava a Salou consignes islamistes i que va alertar els cossos de seguretat

Un presumpte radical islamista, KM, de 29 anys i de nacionalitat holandesa, està «retingut» -així s’ha indicat- aquest matí després d’una intensa vigilància dels seus moviments seguides per part dels serveis d’intel·ligència, tant de Mosssos, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil. L’operació ha estat revelada pel ministre de l’Interior, Grande-Marlaska aquest matí en un programa de televisió. Pel que sembla, l’home va realitzar consignes islamistes i presentava una conducta imprevisible a Salou. K.M. posseeix antecedents criminals, per la qual cosa es va aconsellar la seva localilzación. Se li ha identificat en una àrea de servei, a Vandellòs i se li ha traslladat a la comissaria de Mossos de Cambrils. L’individu no portava sabates i feia «virolles» en l’àrea de servei. El sospitós té antecedents per tinença il·lícita d’armes, encara que no per actes de caràcter terrorista.

Una nota interna enviada a primera hora del matí d’ahir a les comissaries del Camp de Tarragona alertava d’aquest individu i indicava que es reforcés la seguretat. La indicació també va ser enviada a Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Port de Tarragona