FLASH: Detingut el germà bessó del que s’apuntava com a presumpte assassí de Laura Luelmo

La policia ha detingut Bernardo M. germà del que se sospitava havia estat a presumpte autor de la mort de Laura Luelmo, la jove mestra de Zamora el cadàver va ser trobat ahir amb signes de violència a diversos quilòmetres del Campillo. Es dóna la circumstància que l’arrestat té antecedents per assassinat, va sortir de la presó a l’octubre i és bessó del que s’apuntava com a presumpte autor de l’homicidi, i que es va saber que en els dies en què va desaparèixer Laura es trobava a la presó d’Ocaña, presó que li va concedir un permís el mateix dia que es va descobrir el cadàver, que presentava signes de violència. La Guàrdia Civil va determinar així que no va poder ser l’empresonat, però sí que apunta la possibilitat que el crim l’hagi comès el seu germà bessó, que sí estava en llibertat quan es va produir la desaparició.

El detingut, d’uns 50 anys, va sortir de la presó de Huelva el passat mes d’octubre després de complir condemna per l’assassinat d’una dona de 81 anys el 1995 a Cortegana (Huelva).

El detingut es troba en aquests moments en dependències de la comandància de la Guàrdia Civil de Huelva.

Port de Tarragona