FLASH: El detingut per l’assassinat de Laura Luelmo confessa ser autor del crim

Bernardo Montoya, detingut ahir com a sospitós de l’assassinat de Laura Luelmo a El Campillo, ha confessat aquest matí haver matat la jove. La confessió s’ha produït a la caserna de la Guàrdia Civil de Huelva, on roman detingut. El reconeixement de la seva culpabilitat s’ha produït després de més de tres hores d’interrogatori en presència de l’advocat que el defensa. En la seva primera declaració, Montoya va eludir qualsevol responsabilitat en el crim, quan es trobava a la caserna de Valverde del Camí. No obstant, els investigadors estaven convençuts que havia estat ell, entre altres motius, per les incongruències trobades en el seu relat. Els agents de la UCO desplaçats a Huelva han interrogat de matinada al detingut, que al final ha reconegut la seva culpabilitat.

Port de Tarragona