Activat el Pla d’Autoprotecció del Port de Tarragona per l’incendi d’una grua al Moll de Castella

Foto: Bombers de la Generalitat

El Port de Tarragona ha activat el Pla d’Autoprotecció (PAU) minuts després de les sis d’aquesta tarda com a conseqüència d’un incendi que s’ha registrat en una grua dedl Moll de Castella, informa el Port. Bombers de la Generalitat han informat que l’operari de la grua ha resultat il·lès i, dues hores després d’iniciar-se el foc, encara es realitzaven tasques d’extinció de l’incendi, que ja es trobava controlat. La instal·lació ha patit l’incident mentre descarregava el vaixell Geneva Star, que transportava cereals i farina.

Des del Centre de Control i Vigilància (CCV) es dirigeixen els treballs de coordinació de l’incident. Bombers del Parc Químic, Bombers de la Generalitat, Activa Mútua, Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Policia Portuària, Capitania Marítima i Salvament Marítim i Guàrdia Civil.

ACTUALITZACIÓ:

Minuts abans de les deu de la nit s’ha comunicat l’extinció de l’incendi. Així mateix, també s’ha donat a conèixer que un bomber que participava en les tasques de salvament del gruist, s’ha precipitat des de la autoescala a terra. Una ambulància del SEM l’ha traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on s’estan avaluant les seves lesions.

Port de Tarragona