Un veí de Lleida de 48 anys és la víctima mortal número 184 de les carreteres a Catalunya el 2018

El vehículo ha chocado contra el muro en el lugar donde existe una pintada con el nombre de la ciudad. / GM.

Un veí de Lleida de nacionalitat dominicana i de 48 anys d’edat ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit ocorregut a la carretera L-11, al terme de Lleida. El succés s’ha produït cap a dos quarts com a conseqüència d’una sortida de via. El tot-terreny que conduïa la víctima, les inicials són N.A.G.R., ha continuat recte i ha xocat contra un mur en una rotonda d’accés a la ciutat procedent des de la direcció Barcelona i, com a conseqüència de l’impacte s’ha produït la mort del conductor. La velocitat en aquest lloc està limitada als 40 quilòmetres per hora. Dues unitats de Mossos d’Esquadra, dues de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès l’emergència.

Port de Tarragona