Un home mor tirotejat al mig del carrer del barri de Sant Andreu de Barcelona quan sortia de comprar en una botiga

Archivo / Arxiu

Un home d’uns quaranta anys d’edat hauria mort com a conseqüència d’un tret durant un succés que ha passat al mig del carrer, cap a les deu de la nit, a Baró de Viver, al barri de Sant Andreu de Barcelona i que investiguen els Mossos d’Esquadra, confirma la policia catalana. Una veïna del barri on s’ha produït el tiroteig tuiteja: «Acaben de matar un home amb una arma de foc sota de casa meva». Es coneixen pocs detalls del succés de moment, encara que s’adverteix un augment de la presència policial a Sant Andreu. S’investiga si el succés té relació amb un tiroteig ocorregut al Turó de la Peira a principis de desembre (article inferior).

Els testimonis afirmen que van sentir entre quatre i cinc detonacions i de com l’home que ha disparat s’ha donat a la fuga. Pel que sembla, la víctima, veí de la plaça del Baró de Viver -propera al passeig de Santa Coloma- es trobava passejant el seu gos. Va entrar en una botiga a realitzar unes compres i va anar a la sortida de l’establiment quan li han disparat. Segons alguns familiars del mort, ja havia presentat denúncies per amenaces de qui -asseguren- va disparar ahir nit.

Els serveis d’emergència sanitària (SEM) no han pogut salvar la vida de l’tirotejat.

FLASH: Quatre hospitalitzats, dos en estat crític, després d’un tiroteig a Nou Barris, a Barcelona

Port de Tarragona