El consolat dels Estats Units a Barcelona alerta de riscos de seguretat a les Rambles per Nadal i Any Nou

El Consolat General dels Estats Units d’Amèrica ha advertit avui als nord-americans que es trobin a Barcelona que extremin la precaució mentre viatgen en autobusos o vehicles a l’àrea de la Rambla de Barcelona. Especifica l’alerta que la zona en la qual s’ha d’extremar la vigilància durant el Nadal i l’Any Nou es troba entre la plaça de Catalunya i el Portal de la Pau. En la seva advertència, el consolat americà recorda que Espanya es troba en alerta per terrorisme i que «els terroristes poden atacar amb poca o cap advertència apuntant a llocs turístics, centres de transport i altres àrees públiques». A més, adverteixen als seus ciutadans perquè romanguin vigilants respecte a la seva seguretat personal.

A l’advertència de seguretat, els responsables del consolat donen una sèrie de consells i links cap als diferents cossos policials si es troben en situació d’inseguretat.

Port de Tarragona