Un grup de veïns irromp a la casa del presumpte autor del tiroteig mortal de Baró de Viver i provoquen un incendi

Foto: Laura Barroso

Un grup d’unes 300 persones s’han concentrat davant la casa del que consideren autor dels trets que van acabar amb la vida d’un home, la nit d’ahir a la plaça del Baró de Viver de Barcelona, en senyal de rebuig per aquest fet. Alguns dels que es concentraven han entrat al domicili i han provocat un incendi. Els Mossos estudien ia un sospitós del tiroteig, encara que no s’ha comunicat oficialment cap detenció. Pel que sembla, la víctima i l’homicida haurien tingut una relació tempestuosa  durant els últims anys, en els quals es van proferir amenaces.

Els Mossos d’Esquadra van reforçar ahir la seguretat del barri de Sant Andreu, com van fer fa uns vint dies a Nou Barris, després que es registrés un tiroteig amb quatre ferits, que podria tenir relació amb aquest cas.

 

Un home mor tirotejat al mig del carrer del barri de Sant Andreu de Barcelona quan sortia de comprar en una botiga

Port de Tarragona