El consolat dels Emirats Àrabs Units a Barcelona demana als seus ciutadans que evitin els llocs turístics durant Nadal i any nou

El Consolat General dels Emirats Àrabs Units a Barcelona ha demanat als seus ciutadans, tant els visitants com els residents a la ciutat, que tinguin cautela durant aquests dies de Nadal en les seves visites. La representació diplomàtica demana evitar els llocs turístics i les reunions durant aquests dies festius i any nou. D’aquesta manera, el consolat àrab s’uneix al d’Estats Units que ja va advertir als nord-americans visitar aquesta ciutat que s’estava en alerta terrorista, posant l’accent en els mitjans de transport com els autobusos. El consolat de Emirats ha emès aquesta advertència de precaució a través del seu compte de twitter, on suggereix que es acatin les instruccions que les autoritats competents de Barcelona.

Port de Tarragona