Trànsit: Accident mortal a Llinars del Vallès i tall a l’AP-7, a Mont-roig, per un camió bolcat

Un veí de la Llagosta de 36 anys va morir la nit d’ahir, dijous, en un accident de trànsit ocorregut a la C-35, al seu pas pel terme de Llinars del Vallès. El succés es va produir a les nou del vespre al punt quilomètric 46, quan es va produir un xoc múltiple en què es van veure implicats quatre vehicles, informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Com a conseqüència del xoc va morir JM. D. Ll., Que conduïa un dels turismes implicats. En l’accident es van registrar també 6 ferits, que eren els ocupants de la resta dels vehicles. Dos dels lesionats van ser traslladats pel SEM a l’hospital de Granollers i altres quatre van ingressar a la Vall d’Hebron.

Cinc patrulles de Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques van atendre l’emergència.

AP-7 tallada a Mont-roig del Camp

D’altra banda, dins de les incidències de trànsit cal destacar el tall que s’ha produït durant hores a l’autopista AP-7 al seu pas per Mont-roig del Camp com a conseqüència d’un accident en què s’ha vist implicat un camió. El conductor ha estat traslladat a l’hospital Sant Joan de Reus en estat lleu. El vehicle ha bolcat, de tal manera que ha obligat a tallar el trànsit en sentit Barcelona a les 15.16 hores. Els conductors han estat obligat a sortir per l’Ametlla de Mar i continuar el seu trajecte per la N-340. Dues dotacions del SEM, un helicòpter medicalitzat, tres dotacions Bombers de la Generalitat i efectius de Mossos d’Esquadra de Trànsit han participat en l’emergència.

Port de Tarragona