Un incendi destrueix una botiga d’animals del centre de Blanes, on han mort ocells, tortugues i conills

Un nombre encara indeterminat d’animals han mort calcinats en un incendi que ha destruït completament una botiga d’animals del centre de la localitat gironina de Blanes. L’incendi s’ha iniciat a les 5.40 hores a la botiga «Cave Canem», ubicada al número 16 del carrer Theolongo Bacchio de la ciutat. El foc ha afectat el local, ubicat als baixos, però no ha comportat conseqüències als pisos superiors. Tres veïns han estat evacuats dels pisos superiors, on un d’ells va quedar confinat mentre duraven les tasques d’extinció. Hi van participar cinc dotacions Bombers de la Generalitat. No s’han registrat danys personals, però sí van morir ocells, tortugues i conills que es trobaven en aquell moment a la botiga.

Dos hospitalitzats després d’una deflagració en un bar de Lleida

D’altra banda, dos treballadors han patit ferides lleus a conseqüència d’una deflagració ocorreguda a les nou d’aquest matí en un bar de Lleida. El foc s’ha originat durant els treballs de reparació del congelador de l’establiment, situat al carrer Governador Montcada. Pel que sembla, durant aquests treballs s’ha produït una fuita de gas a les canonades de la nevera que ha provocat la deflagració. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat els ferits a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Quatre unitats de Bombers de la Generalitat han participat en l’extinció de l’incendi.

Port de Tarragona