Flash: Evacuat el Carrefour d’Úbeda i tallats els accessos a la zona mentre la Policia inspecciona les instal·lacions després d’una amenaça de bomba

Personal i clients del centre comercial Carrefour d’Úbeda, a la província de Jaén, ha estat desallotjat després de rebre una amenaça de bomba. S’ha indicat per megafonia que els clients sortissin de la gran superfície per motius de seguretat. Efectius del Cos Nacional de Policia, Guàrdia Civil i Policia Local investiguen a l’interior l’autenticitat de l’avís, un artefacte que podria haver estat col·locat en un dels banys del centre, punt que no ha estat confirmat encara. Els accessos al centre i al pàrquing han quedat tancats, cosa que ha provocat algunes retencions de trànsit a la zona. A les 20.00 hores encara no s’ha realitzat cap comunicació oficial sobre aquest tema, ja que encara s’estaria rastrejant el supermercat. Algunes de les persones evacuades han hagut de ser ateses en un centre sanitari per un quadre d’ansietat, tot i que el desallotjament s’ha realitzat de forma ordenada i sense que s’hagin registrat empentes, crits ni grans concentracions a les portes.

Ampliació: 20.46 h. s’ha reobert el centre. Es tractava d’una falsa alarma causada per unes motxilles sospitoses i la coincidència de l’avís fals.

Port de Tarragona