Detingut per Mossos a la Sagrada Família un home que duia amb ell carregadors de bales i al seu cotxe una pistola amb el número de sèrie esborrat

Un home de nacionalitat francesa ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra després d’intentar entrar al temple de la Sagrada Família de Barcelona amb carregadors de bales de 9 mm. En el seu vehicle s’ha trobat una pistola amb el número de sèrie esborrat.  Informació de la policia catalana investiga l’individu que, algunes fonts el situen a Barcelona de vacances amb la seva dona i que podria tractar-se d’un militar. Entre les seves pertinences es trobava un ganivet «Zero Tolerance» i un «Leatherman» multiusos.

Ampliació: De moment, es descarta qualsevol vinculació terrorista. El detingut afirma que portava amb si la munició per haver realitzat unes pràctiques de tir i que no tenia intenció de cometre cap atemptat.

Port de Tarragona