Dos motoristes pateixen l’amputació d’una cama en ser envestits per una conductora beguda, que ha estat detinguda per Mossos a Vilademuls

Dels tres motoristes que han resultat ferits greus aquest matí a Vilademuls, dos han patit l’amputació d’una cama en ser atropellats per un vehicle que conduïa una dona, que ha quedat detinguda per conduir sota els efectes de l’alcohol. L’arrestada té 22 anys, és de nacionalitat espanyola i veïna de Lloret de Mar, segons informen Mossos d’Esquadra. El succés ha tingut lloc a les nou d’aquest matí d’aquest diumenge al quilòmetre 732 de la N-II, al terme municipal de Vilademuls, a Girona. Cinc motocicletes han estat atropellades per la conductora, que ha envaït el sentit contrari. Dos dels ferits han estat traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona i un tercer a Germans Trias i Pujol de Badalona. La conductora també ha resultat ferida lleu. La conductora ha donat un resultat en la prova d’alcoholèmia de 0.38 mg / l.

Tres patrulles de Mossos d’Esquadra, quatre ambulàncies, dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van atendre l’emergència.

Port de Tarragona