Els Mossos detenen a Barcelona un atracador disfressat de pare Noel quan intentava assaltar una joieria a Les Corts

Arxiu / Archivo

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 39 anys i de nacionalitat georgiana, disfressat de pare Noel i amb màscara de pallasso, quan es disposava a fugir d’una joieria del barri de Les Corts de Barcelona un cop havia intentat atracar-la, juntament amb un altre home també disfressat, informa la Policia catalana.

Els lladres haurien utilitzat una arma de foc que ha resultat ser simulada tot i que no haurien pogut cometre el robatori i haurien marxat de la joieria. Un d’ells ha estat interceptat i retingut pels ciutadans que estaven al carrer fins l’arribada de les patrulles de Mossos, que immediatament l’han detingut i traslladat a dependències policials.

El responsable de l’establiment ha patit ferides a la cara produïdes pels dos individus. La investigació segueix oberta i s’està buscant al segon lladre.

Port de Tarragona