Un individu apunyala tres persones, entre elles un sergent de la Policia, en una estació de Manchester aquesta Cap d’Any

Un individu, que empunyava un ganivet de cuina, va ferir tres persones a l’estació Victòria de Manchester, a Gran Bretanya aquesta Cap d’Any. Entre els ferits hi ha un sergent de policia, d’uns trenta anys, que va patir una ferida a l’espatlla, informa la Policia de Manchester. El succés es va produir al voltant de les deu de la nit d’ahir, hora espanyola, quan l’agressor va atacar a una dona i un home, tots dos d’uns cinquanta anys d’edat. Ella va patir ferides a la cara, tots dos presentaven també ferides a l’abdomen en ingressar a l’hospital on van ser traslladats.

El fet està sent investigat per la Policia antiterrorista britànica, que custodia al detingut per interrogar-com a sospitós d’assassinat en grau de temptativa. Segons algunes fonts, l’individu va cridar «Al·là és gran» quan va ser detingut.

Port de Tarragona