Desenes de porcs moren en bolcar un camió a la N-420 al seu pas per Botarell, a Tarragona

Desenes de porcs han mort en un accident de trànsit que s’ha registrat a la carretera Nacional 420 (N-420) al seu pas pel terme municipal de Botarell. El succés s’ha registrat a les dues de la tarda, quan el tràiler s’ha sortit de la via i ha bolcat. En l’accident ha patit ferides lleus el conductor del vehicle, que no ha arribat a ser traslladat a cap centre sanitari. Els Bombers de la Generalitat han enviat tres dotacions que han obert espai entre els barrots de les caixa-gàbia perquè els veterinaris poguessin atendre els animals, molts dels quals van ser sacrificats. D’altres, els que no van patir ferides, van ser traslladats a un altre vehicle. A més de Bombers, també van atendre l’emergència unitats de Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona