Els Mossos d’Esquadra detenen una parella que va atracar una dona a Reus amb una pistola simulada

Els Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial a un home i una dona, de 31 i 25 anys, de nacionalitats francesa i espanyola respectivament, tots dos veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb intimidació. Els fets van tenir lloc al barri Pastoreta sobre les 15.30 hores quan la víctima va entrar en una sucursal bancària per anar al caixer automàtic. Mentre una dona vigilava a l’exterior, un home va accedir darrera de la víctima i la va intimidar mostrant-li una pistola. D’aquesta manera, el lladre va aconseguir que aquesta tragués 150 euros i li donés.

Tot seguit, l’home i la dona es van repartir els diners i van fugir del lloc. Diverses patrulles dels mossos van arribar ràpidament al lloc i van fer recerca dels autors amb ajuda d’uns testimonis i amb la informació que va aportar la víctima. Així, una patrulla va localitzar primer la dona al barri Hospital i, minuts més tard, a l’home al barri Fortuny.

Els mossos van escorcollar l’home i li van trobar en una butxaca de la jaqueta una pistola simulada de color negre i platejada. Aquesta coincidia amb la utilitzada pel detingut per cometre el robatori. Els dos detinguts van ser traslladats a la comissaria de Reus i en l’escorcoll previ a la seva entrada a garjoles, els agents els van localitzar 40 euros a ell i 100 euros a ella.

Els detinguts, amb un antecedent policial cadascú, van passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar ingrés a presó per a ell i llibertat amb càrrecs per a ella.

Port de Tarragona