Aconsegueixen rescatar un nen que ha caigut al mar quan caminaven pel Camí de Ronda de Tamariu, i al seu monitor, que es va llançar a salvar-lo

Efectius dels Bombers de la Generalitat han aconseguit rescatar un nen i el seu monitor, que es trobaven al mar, a Tamariu, al Baix Empordà. Pel que sembla, el petit ha caigut a l’aigua quan caminaven pel Camí de Ronda, a la zona coneguda com Cala Gamarús. Alertats els bombers, un dels efectius s’ha introduït al mar assegurat amb cordes i ha aconseguit rescatar les dues persones, que es trobaven amb símptomes d’hipotèrmia. Per aquest motiu, han estat traslladats a l’Hospital de Palamós.

Per la seva banda, Salvament Marítim ha mobilitzat un helicòpter de salvament Helimer 201 i una embarcació Salvamar Sirius. En l’emergència va participar també la Policia Local de Palafrugell i Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona