Tallen l’autopista de matinada a Martorell per un conductor ebri que circulava en sentit contrari

Archivo / Arxiu

Un conductor de 49 anys d’edat i veí de Sant Sadurní d’Anoia ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra per conduir en sentit contrari per l’autopista AP-7 pel Baix Penedès, triplicant la taxa d’alcoholèmia permesa. Set conductors van trucar de matinada al servei d’emergència 112 comunicant que s’havien creuat amb un vehicle que circulava de forma imprecisa i en sentit contrari. Els Mossos d’Esquadra van procedir a tallar l’autopista a l’altura de Martorell, per evitar que es produís un accident, i van muntar un control a Gelida. Quan el vehicle va arribar fins aquest control, se’l va detenir, restablint-se la normalitat en el trànsit. El conductor arrestat va donar una taxa de 0,84 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat. El màxim permès és de 0,25 per a conductors no professionals. En els seus antecedents consta que ja va tenir el permís de conduir suspès durant un any per conduir ebri, el 2016.

Port de Tarragona