Flash: Cinc noies moren en un incendi mentre intentaven sortir d’un “scape room”, a Polònia

Cinc noies van morir la tarda d’ahir per inhalació de fum tòxic a l’interior d’una sala de “scape room” a la ciutat polonesa de Koszalin després que no poguessin sortir del lloc on es trobaven i que ningú les alliberés durant un incendi. Aquesta activitat lúdica, de moda a totes les ciutats europees, consisteix a ser tancats en una habitació de la qual s’intentarà sortir a força de pistes per trobar la clau o el dispositiu que obri la porta. Hi ha sistemes d’emergència preparats per a casos d’emergència, però en aquesta ocasió no va funcionar. Algunes fonts de mitjans de Polònia parlen que una de les cinc víctimes podria ser la mare d’una de les noies que han mort i que el pare va ser traslladat amb cremades a un centre sanitari.

El fet ha commogut tot el país i els mandataris polítics han sortit en mitjans públics lamentant un succés del qual encara es desconeix l’origen. Fonts oficials -policia i bombers- no han fet declaracions sobre els fets a la sala de “scape”, un succés de moment estrany. L’establiment és un restaurant que disposa de dues habitacions dedicades a aquesta activitat d’entreteniment.

Port de Tarragona