FLASH: Tres morts, tres ferits greus i 13 lleus en l’incendi d’un edifici de deu plantes a Badalona

Tres morts i setze ferits, tres de greus, és el balanç provisional de l’incendi que s’ha registrat aquest mati a un edifici de deu plantes de Badalona. Un dels ferits és un nadó, que es troba en estat crític. A les nou del mati els Bombers de la Generalitat i Bombers de Barcelona han rebut l’avís de l’incendi, al número 244 de l’avinguda Marquès de Montroig de Badalona, que ja afectava a quatre habitatges. Setge dotacions dels dos cossos d’extinció han participat en el control del foc. Altres nou vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d’Esquadra i Policia Local han atès també l’emergència.

Tot i que l’estructura de l’edifici no ha quedat afectada, sí que serà necessari desallotjar una vintena de veïns, que ja no podran dormir aquesta nit a casa. S’ha habilitat un centre cívic per allotjar als veïns afectats per l’incendi, que seran atesos per psicòlegs i serveis socials.

Port de Tarragona