Una veïna de Reus de 30 anys, primera víctima mortal de les carreteres tarragonines després de xocar contra un camió a Alcover

Archivo / Arxiu

Una conductora de Reus, de 30 anys d’edat, ha mort després de xocar el seu vehicle contra un camió a la C-14 al seu pas per Alcover. L’accident s’ha registrat a dos quarts de tres de la tarda i en ell també ha patit ferides lleus un home, que ha estat traslladat a un centre hospitalari. Sis dotacions de Bombers de la Generalitat han atès l’emergència al costat de tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre patrulles de Mossos d’Esquadra.

El sinistre ha provocat el tall de la via i el desviament del trànsit cap a l’interior de la població d’Alcover, situació que no es restablirà fins que no es retirin els vehicles afectats, especialment el camió, que ha quedat creuat a la carretera.

Port de Tarragona