Mor Àlex Parera, el jugador infantil de l’EC. Granollers que va patir un desmai el 1 de gener

Foto de Àlex Parera publicada en Twitter por su club: @ecgranollers

Àlex Parera, jugador de l’Infantil B del EC Granollers, ha mort aquesta nit després de passar cinc dies a l’UCI en coma induït després de patir un desmai. El succés va tenir lloc el passat 1 de gener i va ser ingressat d’urgència en un centre hospitalari, on ha mort. El fet ha causat consternació al món de l’esport, especialment en els clubs per on va passar: el FC Cardedeu i el EC Granollers. Les mostres de condol es succeeixen en aquestes primeres hores de diumenge a les xarxes socials. Àlex era un nen molt estimat per tots i per això la seva mort ha estat un cop dur per a tots els que van coincidir amb ell.

Port de Tarragona