Identifiquen el cadàver trobat al pantà de Boadella com d’un ciutadà rus que va desaparèixer el novembre a Llinars

Vasili Korchagin / Foto: @sosdesaparecidos

La DIC de Mossos d’Esquadra ha aconseguit identificar el cos que es va trobar el passat 24 de novembre en aigües del pantà de Boadella, a l’Alt Empordà gironí. Es tracta de Vasili Korchagin, un súbdit rus de 55 anys, la desaparició es va denunciar a Llinars del Vallès, a la província de Barcelona. El cos es trobava flotant a l’aigua amb una corda lligada al coll i els peus, dels que penjaven unes pedres que tindrien la intenció de provocar l’enfonsament del cadàver, que finalment va aparèixer semienfonsat.

Els múltiples cops que presentava en el cos van donar als investigadors una lectura clara: que havia mort com a conseqüència d’una pallissa i el fet que en els seus pulmons no hagués aigua indicava que va ser llançat al pantà un cop mort. Igual que el doble crim de Susqueda, al lloc on es va trobar el cos de Vasili Korchagin s’arriba per camins tortuosos que desemboquen en l’aigua del pantà. Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies que envoltaven la vida de Korchagin, així com els indicis que poden trobar-se a través de l’autòpsia i la localització geogràfica del cos que dóna a entendre que els que el van deixar al pantà coneixien la zona.

L’autòpsia confirma que el cadàver trobat al pantà de Darnius Boadella és la víctima d’un fet criminal

Port de Tarragona