Importants retencions a la Ronda de Dalt de Barcelona per dos accidents amb sis vehicles implicats

Estat en que va quedar el vehicle que va caure al Riu Sec de Sabadell. / Bombers

La Ronda de Dalt de Barcelona pateix importants retencions que arriben fins als vuit quilòmetres a conseqüència de dos accidents de trànsit que s’han registrat a primera hora d’aquest matí. A les col·lisions s’han vist implicats un total de sis vehicles, la retirada d’aquests de la calçada ha obligat a tallar un carril, fet que ha provocat les retencions. Els accidents s’han produït a l’altura de Sarrià.

Conductora ferida a Sabadell

D’altra banda, cap a les set de la tarda d’ahir (6 de gener) una conductora va patir ferides menys greus després de caure amb el seu vehicle al Riu Sec, a Sabadell, des d’una altura de quatre metres. El vehicle va quedar bolcat sobre el sostre i, malgrat la qual aparatós de l’accident, la dona va poder sortir pel seu propi peu del cotxe. La conductora, de 63 anys, va ser traslladada a l’hospital del Parc Taulí. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van atendre l’emergència.

Port de Tarragona