Un home envesteix intencionadament amb el seu cotxe les portes dels estudis de TV3 a Sant Joan Despí

TN TV3

Un conductor ha envestit amb el seu cotxe les portes d’entrada dels estudis de la cadena de televisió catalana TV3, a Sant Joan Despí i ha produït danys en l’entrada, encara que no s’han registrat ferits. El succés s’ha produït a les tres de la tarda d’avui, dimecres. La mateixa persona va intentar accedir ahir a les instal·lacions amb una pancarta que feia esment al fet que la cadena no convidava als quals denominava «il·luminats». Va ser expulsat per la seguretat privada de la cadena i avui va tornar i va encastar el seu vehicle contra les portes de vidre d’accés.

Al lloc van acudir Mossso d’Esquadra i Policia Local de Sant Joan Despí, que el van detenir. Es tracta d’un home d’uns quaranta anys d’edat, que va donar un resultat positiu en el control d’alcoholèmia. La investigació del succés no s’inclina cap a motivacions polítiques o terroristes, sinó a l’acció d’una persona amb les facultats mentals alterades.

Port de Tarragona