Els Mossos detenen un individu minuts després d’atracar un banc del Pont de Suert amb una escopeta

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Vall de Boí , com a presumpte autor d’un atracament que s’ha produït a una entitat bancària del Pont de Suert. L’atracament s’ha registrat a les 10 hores, quan un individu amb la cara tapada i armat amb una escopeta ha entrat a l’oficina bancària ubicada al carrer Monestir de Lavaix de Pont de Suert i ha amenaçat una treballadora. Després d’aconseguir els diners que estaven fora de la caixa, ha fugit ràpidament del lloc.

En rebre l’avís d’atracament, de manera immediata els mossos han establert un dispositiu gàbia que ha mobilitzat totes les patrulles de la zona per tancar les diferents vies de sortida del municipi. Quan una de les patrulles anava a vigilar l’estació d’autobusos de la població, ha vist un home que vestia de manera similar a la descripció que tenien de l’atracador. En ser aturat, l’home s’ha posat nerviós i ha llençat una bossa de plàstic que duia. Els agents han comprovat que dins la bossa hi havia gran quantitat de diners. Davant l’evidència, l’home ha reconegut que era l’autor de l’atracament al banc, per la qual cosa ha quedat detingut.

Posteriorment, les patrulles han revisat tota la zona en recerca de l’arma de foc. Ha estat localitzada, juntament amb un passamuntanyes, dins un contenidor d’escombraries del mateix carrer. El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tremp.

Port de Tarragona