L’Ajuntament de Calafell assegura que els policies que han matat a trets el gos d’un veí han actuat en defensa pròpia

Fotografia d'arxiu d'un rottweiler.

L’ajuntament de Calafell assegura que els integrants d’una patrulla de la Policia Local que han acabat amb la vida d’un gos de la raça rottweiler en una urbanització de Segur de Calafell han actuat en defensa PROPI. Així ho han reflectit en el seu compte de Facebook, on s’assegura que els agents s’han vist atacats per l’animal. El succés ha passat aquesta tarda al carrer Empúries de Valdemar. Segons el relat municipal, els veïns havien reclamat la presència policial davant la presència del gos, procedent d’una propietat de l’esmentat carrer. Pel que sembla, és una situació que es repetia en els últims temps. Segons el relat de l’ajuntament, el gos s’ha abalançat contra un dels policies, i el seu company, ha abatut l’animal amb la seva arma reglamentària.

Tal com va passar fa unes setmanes a Barcelona en un cas similar, la mort de l’animal ha aixecat crítiques i dubtes sobre la veracitat del relat, tal com va passar en aquell temps.

Port de Tarragona