Els Mossos detenen dos presumptes autors d’una agressió homòfoba al metro de Barcelona

Foto: @OCLH Observatori contra la Homofòbia

Dos individus han estat detinguts per agents de Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d’un atac homòfob que s’ha produït a la parada de metro de Barcelona aquest matí. L’agressió s’ha produït a les sis de la matinada, quan quatre homes el van insultar i posteriorment, dos d’ells, el van agredir quan va baixar, a la parada de metro d’Urquinaona. Li van empènyer per l’esquena i li van donar puntades de peu i cops fins que van arribar els agents de la policia catalana que van arrestar els agressors que van cridar «marieta» a la víctima. Una ambulància del SEM va atendre al jove colpejat, al qual van aplicar sis punts de sutura sota un ull.

L’agredit va anunciar la seva intenció de presentar una denúncia. L’Observatori contra l’Homofòbia ha condemnat els fets i l’Ajuntament de la ciutat també ha mostrat la seva repulsa pels fets.

Port de Tarragona