Una espanyola i dos bombers francesos moren en l’explosió d’un forn al centre de París, que ha deixat 50 ferits

La violenta explosió que ha afectat un forn al centre de París ha causat tres morts aquest matí. Una de les víctimes mortals és una espanyola i els altres dos són bombers francesos, a més, s’han registrat una cinquantena de ferits, deu d’ells en estat molt greu. Pel que sembla, l’origen de l’explosió podria ser una fuita de gas a l’establiment, on ja es trobaven els bombers, coneixedors de la fuga.

Es van desallotjar diversos hotels propers a la cantonada on va ocórrer l’explosió, entre Saint-Cecile i Trévise, a la zona de grans boulevards. La violència de l’explosió ha afectat edificis propers i l’escenari, amb cotxes bolcats, dona una idea de la fortalesa de la deflagració.

Port de Tarragona