Una dona amb mobilitat reduïda mor en l’incendi d’un pis al centre de Figueres

Una dona de 85 anys, amb mobilitat reduïda, ha perdut la vida en un incendi que s’ha registrat a primera hora d’aquesta tarda al número 14 de la plaça de l’Ajuntament de Figueres. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 15.02 hores, estava situat al primer pis d’un edifici de tres plantes. Els Bombers de la Generalitat, que s’han desplaçat al lloc amb quatre dotacions, l’han pogut extingit. Dins del pis ha cremat un sofà, afectant el guix de parets i sostre del menjador. La resta d’immoble no ha patit danys a causa del foc, únicament ha resultat afectat pel fum. A l’interior de l’estança on ha cremat el sofà, els Bombers han localitzat el cos de la víctima. El cos dels Mossos d’Esquadra, que han activat tres patrulles, han iniciat diligències per determinar les circumstàncies de l’incendi i s’han fet càrrec de les tasques judicials pertinents.

Al lloc, han treballat també una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la Guàrdia Urbana.

Port de Tarragona