El jutjat número 4 de Girona no ha ordenat les onze detencions policials relacionades amb l’aniversari del 1-0 a l’estació de l’AVE

Ignasi Sabater, alcalde de Verges. / Arxiu

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que el jutjat d’instrucció número 4 de Girona no ha ordenat les onze detencions que s’han registrat aquest matí per part del Cos Nacional de Policia en aquesta ciutat relacionades amb desordres públics. Entre els arrestats es troben els alcaldes de Celrà, Dani Cornellà, i el Verges, Ignasi Sabater. Aquest jutjat té oberta una causa per l’ocupació de les vies de l’AVE en l’aniversari de l’1 d’octubre a conseqüència d’un atestat policial. Per tant, les detencions responen a actuacions policials tendents a la identificació dels participants, informa el TSJC.

Port de Tarragona