Cinc taxistes detinguts a Barcelona per atacs a vehicles VTC

Imatges de la cadena BTV d'un atac a un vehicle VTC.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut 5 taxistes per desordres públics i danys, en atacs contra un vehicle VTC, el conductor ha patit una crisi d’angoixa. A aquesta acció de protesta, ocorreguda a mitja tarda, l’ha seguit una altra acció contra altres dos VTC ocorregut a l’avinguda del Paral·lel a dos quarts de la nit i que ha obligat els agents de la Guàrdia Urbana protegir els vehicles.

Les agressions a conductors de vehicles VTC s’han multiplicat durant la tarda i el cos policial de l’Ajuntament ha intervingut en mitja dotzena d’atacs que han comportat cops a retrovisors, a la carrosseria o la ruptura de vidres.

Els taxistes han acordat en assemblea portar la protesta davant de la seu de la Generalitat i també ocupar part de la Gran Via, com ja va passar fa mesos.

Port de Tarragona