Un condemnat per assassinar al seu pare fa 15 anys, mata a la seva advocada a Saragossa i se suïcida llançant-se des del viaducte de Terol

El presumpte homicida s'ha llançat al buit des d'aquest viaducte de Terol. / GM

José Javier Salvador Calvo, un home condemnat el 2003 per matar de nou tirs a la seva dona, es va suïcidar aquest matí després de ser assassinat presumptament al que va ser advocat per aquell temps. La dona ha estat trobada al domicili del presumpte autor de l’homicidi, a Saragossa. El dimoni de la advocada, Rebeca Santamalia, de 47 anys, va denunciar ahir tard la desaparició, ia la mitja de la matinada, la policia ha trobat el cos a l’habitatge de Salvador. No s’ha descartat que tots dos mantuviesen una relació en el moment de cometre el crim. De fet, el cas serà tractat com a violència de gènere.

José Javier Salvador Calvo va matar la seva dona a La Puebla de Híjar, a la província de Terol, va ser Patricia Maurel, candidata del PP en aquest municipi. El presumpte autor dels dos crims tenia 50 anys i estava en presó des de 2003, encara que el 2017 es trobava en llibertat condicional.

Port de Tarragona