Un popular presentador de la televisió xilena pateix un accident greu a la Diagonal de Barcelona

Eugenio Salinas

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) atenen a hores d’ara -23: 20 hores del dissabte 19 de gener- als ferits que s’han registrat en un xoc ocorregut a les 22:51 hores a la Diagonal barcelonina. Pel que sembla, dos vehicles han xocat frontalment a la confluència de l’avinguda amb el carrer Albert Bastardas, prop de la seu del RACC. Com a conseqüència de la col·lisió un dels vehicles hauria bolcat i s’ha incendiat. Quatre persones han resultat ferides i, tot i que visualment, es tracta d’una col·lisió molt greu, no es tem per la vida de cap d’ells. Un dels ferits, traslladats a l’hospital Clínic, és el popular presentador d’esports xilè Eugenio Salines, segons publiquen mitjans d’aquest país. Segons alguns testimonis, dins dels vehicles havien persones atrapades. Bombers de Barcelona estarien participant en l’excarceració i Guàrdia Urbana regulant el trànsit de la zona.

Port de Tarragona