Mor un motorista de Malgrat de Mar després de caure a la carretera i ser atropellat per una altra motocicleta, a Tossa

Archivo / Arxiu

S.S.M., de 23 anys i veí de Malgrat de Mar, ha mort aquest migdia com a conseqüència d’un accident de trànsit ocorregut al quilòmetre 17, de la carretera GI-682 al seu pas per Tossa de Mar, a Girona. Per causes que Mossos d’Esquadra de Trànsit estan investigant, la víctima mortal va caure de la motocicleta que conduïa i una altra motocicleta, que circulava darrere seu li ha atropellat. Els ocupants d’aquest segon vehicle han estat traslladats a l’hospital de Blanes amb ferides de caràcter lleu.

Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre patrulles de Mossos d’Esquadra van atendre l’emergència.

Port de Tarragona