Mor un jove de 18 anys que estava detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella

Comissaria on es trobava el detingut que ha mort. / GM

Un jove de 18 anys, de nacionalitat siriana i veí de Barcelona, ha mort aquesta matinada a les dependències de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ciutat Vella, a Barcelona, informa el cos policial. Segons Mossos a les set del matí d’avui, diumenge, el jove detingut s’ha trobat malament i ha estat traslladat al CAP Pere Camps, on ha estat visitat. Minuts després de tornar a la comissaria, va patir una altra indisposició que va obligar a realitzar-li maniobres de reanimació fins que van arribar unitats sanitàries del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no ha pogut salvar la vida. El mort havia estat detingut de matinada pel furt d’un mòbil comès al carrer Vistalegre de Barcelona. L’autòpsia determinarà les causes de la mort.

Port de Tarragona