Un jove detingut per atropellar mortalment un amic i causar ferides greus a una noia durant un «botellón» a Castelldefels

L'atropellament es va produïr en aquest aparcament proper al Canal Olímpic. / GM

La Policia Local de Castelldefels va detenir la matinada de dissabte a un jove de 21 anys que va atropellar mortalment un amic de la seva mateixa edat, i va ferir greument a una noia durant un «botellón». La reunió d’amics va tenir com a escenari el pàrquing proper al Canal Olímpic, pròxim al campus de la UPC, a Castelldefels, on el detingut va voler fer alguna maniobra tipus «virolla» al lloc sense circulació, però va perdre el control del vehicle. Els joves havien consumit alcohol durant la festa. Després de l’atropellament, el conductor es va anar del lloc i va ser detingut minuts després per agents de la Policia Local.

La jove continua ingressada a l’hospital de Bellvitge, on ja ha estat operada en una cama.

Port de Tarragona