Dos ferits en xocar una furgoneta i un camió a l’AP-7, que va quedar tallada pel vessament de la càrrega d’oli a la calçada

Un xoc  entre una furgoneta i un camió a l’AP-7 a l’alçada de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant provoca afectacions viàries aquest dilluns, 21 de gener. La furgoneta portava un remolc on hi havia carregades d’ampolles d’oli que, a causa de la topada, es van vessar a la via. En l’accident van resultar ferits menys greu dos homes. Els Bombers de la Generalitat van treballar al lloc amb cinc vehicles terrestres.

L’accident es va produir a les 23.03h d’aquesta nit passada al punt quilomètric 286 de l’AP-7 en sentit Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Una furgoneta amb remolc i un camió van patir una col·lisió i, a causa d’això, les ampolles d’oli que transportava el remolc de la furgoneta van escampar-se per la via. En l’accident van resultar ferits dos ocupants de la furgoneta, dos homes que el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar en estat menys greu a l’Hospital de Cambrils.

Arran de l’accident, la via va quedar completament tallada en aquest punt. Fins al lloc s’hi van traslladar els Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els efectius dels Bombers van treballar intensament en la retirada de la càrrega de la via i en la neteja de la carretera per tal d’agilitzar la reobertura de la circulació. A les 9 d’aquest matí la calçada continua tallada en sentit Barcelona. Els cotxes que circulen per aquesta carretera es desvien per un carril que s’ha habilitat en la calçada contrària.

Port de Tarragona