Un home, detingut al barri de Bonavista de Tarragona després que la seva parella hagi caigut des d’un tercer pis

Foto: Diari Més / Jaime Rodríguez

Un veí del barri tarragoní de Bonavista ha estat detingut aquesta tarda després que la seva parella s’hagi precipitat des d’un tercer pis. La dona ha patit diversos traumatismes que fan que el seu estat sigui greu, encara que no ha perdut el coneixement i no es tem per la seva vida. El succés s’ha produït a dos quarts de quatre de la tarda, quan la víctima, d’uns 30 anys, ha caigut des d’un balcó de l’habitatge. Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies en què s’ha registrat el succés, que encara no ha estat qualificat com accident o si s’ha registrat de forma intencionada. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Mossos i Guàrdia Urbana de Tarragona han atès l’emergència. Una ambulància ha traslladat a la ferida a l’hospital Joan XXIII.

Port de Tarragona