Un ferit de bala al mig del carrer de Mataró després d’una baralla que va acabar en trets i punyalades

Un home ha resultat ferit per una bala i un altre ha patit lesions per arma blanca en una discussió en un carrer de Mataró ocorreguda la nit d’ahir. Els Mossos d’Esquadra han detingut l’autor dels trets, que es van produir al barri de Rocafonda de la ciutat del Maresme. La policia catalana va rebre avís minuts abans de les deu de la nit d’ahir que es produïa una violenta discussió entre dues persones que hi havia alertat els veïns. Al lloc van arribar Mossos i efectius del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que van atendre el ferit i el van traslladar a l’hospital. L’autor dels trets havia marxat del lloc, però els policies van aconseguir localitzar-lo, també ferit, i va ser detingut després de ser atès en un centre sanitari.

Port de Tarragona