L’autòpsia determina que Julen va caure de peu i va morir a causa de dos traumatismes cranioencefàlics

Concentració de veins del barri del Palo, a Màlaga, per mostrar el seu condol per la mort del petit.

El petit Julen va morir a causa de dos traumatismes cranioencefàlics i politraumatismes compatibles amb una caiguda lliure des 71 metres. Així ho revela l’informe de l’autòpsia que ha estat enviada al Jutjat número 9 de Màlaga que investiga les circumstàncies d’aquest presumpte accident. El nen va caure de peu i amb els braços cap amunt, segons es desprèn de la posició en què va ser trobat, a dos quarts de dues d’aquesta matinada. Els politraumatismes podrien haver-se pogut causar durant la caiguda i també presenta erosions a causa del frec amb les parets de l’estret pou d’una forma veloç, pròpia d’una caiguda lliure.

Port de Tarragona